Monday, April 26, 2010

Kenapa bila penat je nak marah?

Aku kan, memang dari sebelum kawen memang hot temper..sekarang dah kawen lagi le senang nak temper. Adam kan suka buat perangai...apa benda dia nak tak boleh cakap nanti ke kejap lagi ke mama penat ke...dia nak dan dan tu jugak. temper le guwe..

Semalam ngan kelmarin ada kenduri sikit kat umah mak and my MIL..aku ni kalau dah letih buat keje lagi le senang marah tu datang. Baru nak rehat kena buat itu ini huiiiii mencanak naik baran aku. Ntah le tak tau kenapa..

Aku je eke yang macam ni? ke orang lain pun ada gak bad habit macam aku? Tapikan..perangai aku ni sebijik macam mak aku...huhahahah genetically inherited?

2 comments:

Nurul Aznil said...

Salam,

anda tidak keseorangan...

Sue said...

huhu.. aku pun begitu jugak. kadang2 anak yg kena marah lebih2 padahal bila pk balik, takde mende pun.. saje wat havoc! kesian budak2 tu.... penat punye pasal!