Wednesday, April 7, 2010

Alhamdulillah

after surgery and telan ubat semalam, bisul tu still bengkak and ada abcess lagi. Balik awal semalam since bebudak kelas malam mintak aku swap ngan member. Takpe, tinggal nak buat test je lagi. So, balik semalam, terus aku takut-takut berani bukak plaster kat ketiak tu. Sebab nak mandi. Badan berlengas pastu peluh banyak semacam. Takkan nak neglect area ketiak bila mandi kan...habis mashammmm....:P

So, bukak plaster dengan sopan santunnya. tengok ada abcess lagi. Siap mandi aku pun tekan la bisul tu lagi...kuar jugak cecair-cecair tu. Pastu rasa-rasa macam keras semacam, mesti ada lagi ni, aku pun tarik napas dalam-dalam, picit sekuat hati, pup keluar pun seketul besar kaler putih-kuning (sorry ter yuckie yuck sikit)tak sempat aku nak tekup ngan tisu terus jatuh kat hair brush adam. Hahaha habis la busuk hair brush tu. Aku amek telek-telek sikit, besar and agak keras. Then, dan dan tu gak bisul tu menguncup tak menggunung dah. Aku makan antibiotik, tahan sakit and kurang bengkak before tido. Aku siap simpan mata bisul yang keluar tu nak tunjuk kat en rais...hehehe pengotor (pas dah tunjuk aku buang la, takkan nak frame?), Dengan sikat-sikat adam aku buang sekali.

And hari ni, ketiakku tidak sakit lagi....hahahha lihat ketiakku....tiada benjol lagi bukan???? Nope, tak de picture for this. Gila nak letak gambo ketiak??

2 comments:

green apple said...

penah kena bisul okkk, betul2 kat tempat getah spender. sakit gila!

mazzuana said...

huahahhahah kak Di, kalo camtu ko pakai G-String je kak..getah halus sikit...:P