Wednesday, April 21, 2010

Apsal menyorok pulak ni?

Apa yang menyorok?

Tu ha iklan nuffnang aku kat side ngan head....apsal ntah...tetiba keluar ikon spanar je.

Blogger.com ke yang hampeh?

ke server UiTM yang slow mo macam siput?

4 comments:

isz_3707 said...

ada je aku tgk nanang ko nyah, ko je kot xleh tgk dia takut ko main klik2 ngeeeeeeeeee

☆ lieya latif ☆ said...

hai ... salam kenal,

lieya pun kdg2 jadi gak camtu heheeh...bile ar mao merase nuffnang riban2 ni kan ekekeekek...

mazzuana said...

Iszan : Ada ek nanang aku? hahah mmg dia takut aku klik sendiri la tu...ahhh tak kuasa nyah...

mazzuana said...

lieya : hi..salam kenal juga..berjanggut le baru kita dapat nuffnang ribu riban...hahah