Thursday, April 1, 2010

Apa? Rosak???????

Conversation between mama and adam

Adam : Mama...bird sakit..

Mama : Hah sakit kat mana (sambil tunjuk burung ke ball dia yang sakit)

Adam : Yang ni, tat cini..(kat sini)

Pastu suruh bukak pampers, takmo pakai bogel main ben-10

Adam : Mama...nak pencing (sambil lari gi toilet, siap cangkung dah...)

Adam : Tak leh la mama...adam takleh pencing ni

Mama : Sakit lagi ke? (Aku dah cuak...apsal lak ni?)

Adam : Habisla tak leh pencing...mama...bird adam dah losak (rosak) la..

Mama : Hah Losak???? (terdiam pastu gelak berdekah-dekah)

Adam....nak rosak benda lain tak pe...jangan la rosak tang bird tu, tak bercucu pulak aku nanti...hahahahha

Ni pagi tadi pulak, bangun tido..tengah nak mandi gi sekolah

Adam : Ha..mama tenok (tengok) ni, bird adam dah tak losak kan??? Dah bole pencing...

Apa-apa je la adam oiiiii......

3 comments:

yulies said...

hahahahhaa.. tergelakkk aku. comellnyaaaaaaaa ckp pencing! masih pendcing dlm pampers! Lol

mazzuana said...

yulie..dia still ber-diapers lagi...tapi kalau poo poo dah kat toilet, pencing ni baru nak start train bukak diapers la..

isz_3707 said...

anak aku plak sayang kebenor kat stool dia, asal nak poopoo kene pakaipan daper.

adam dah repair bird dia sbb tu da x rosak lg haha