Friday, August 29, 2008

Giler la..

Haku buat keje giler keluar lunch kul 11.40 pastu balik baru jap nih...Nak tau aku buat apa??? SHOPPING...giler..

Apa yang aku beli :

Venue 1 : Butik Anggrow Seksyen 9
Ni kawan aku introduce. Hasil tangkapan ialah viscose cotton RM 54 jek (huhu murah murah...), baju kurung japanese cotton RM 79.90 (ada less dari RM99)ngan baju chiffon mak aku untuk raya RM103.00 (before less RM130)...nafsu syaiton betul la..

So, makan lepas tu, move to Alam Sentral pulak...

Venue 2 : Alam Sentral
Purposely nak gi Nagoya. Hasil tangkapan aku ialah sehelai lagi viscose cotton RM67.00. PAstu beli baju raya a.k.a baju melayu raya ayah RM 59.90...murah giler, better aku beli awal sebab saiz ayah aku tu luar biasa keciknya..aku berjaya menahan nafsu dari beli satu lagi china silk ngan langsir umah....fuhhhh....

Pastu singgah pulak kedai baju nama dia OPtimo...jual blouse-blouse segala ni la...kat situ aku rembat 2 helai blouse tapi murah jek. Sehelai RM 35.90...dapat member card so next purchase entitle discount 10%...

Abih kat kedai tu, jalan tingkat lain pulak, nak tau aku beli hape??? hahahah ni giler sket, orang lain masuk butik 1st Lady aku masuk kedai perabot I-Furniture...kat kedai perabot tu aku masuk nampak console table lawa giler, murah pulak tu...memang tinggal console table jek yang tak lengkap untuk rumah aku..maka aku telah membeli sebijik console table...hahahhahahah bodek-bodek SA tu dapat la RM100...haha keji betul la aku nih..harga asal dia RM159...cash & carry, but aku request for the new set maka kena amek 2 days lagi..diorang amek kat sg. buloh a.k.a store diorang..so, bayar dulu then ajak abang datang isnin nih gi amek....hikhikhik...

Lepas tu kitorang pun balik la....setelah berjaya menghabiskan duit beratus-ratus lemonnn...kopak aku!

kengkawan, sila jangan mencontohi aku waktu keja gi shopping...

4 comments:

green apple said...

aku nak beli magazine InTrend pun call laki aku dulu boleh beli ke tak. Inikan nak beli console table, mau melompat dia.

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

wahhh soppingg raya kaaaa siap complete console table .. yeahhhhyyy ;-)

mazzuana said...

Huhuhuhu Kak Di, isteri mithali sungguh la...mazz beli dulu sebab kalo ngan laki mesti tak leh beli punya la...lepas tu menggelabah takut nak bagi tau....

Diana...jangan bagitau boss besar tau...

noniey alias said...

makan gaji buta ye ko mazz...hehehe. kalau laki aku tu mengamuk dah tu. laki ko tak mengamuk ke? hehehe

leh wat open house lah raya nih.. umah dah complete nih