Wednesday, July 30, 2008

Which one??

Tak tau nak pilih yang mana satu...

Sony Ericsson G900


IPhone form Apple


I want 5.0 mp camera on the phone, then i don't have to bring along my camera whenever we go out, yet i am sooooooo eager to have those coooool IPhone...torn between those two..price wise of course the apple one is more expensive, differs by RM700...hahaha. Satisfaction wise i'll straightly buy Iphone rather than sony ericsson but financial wise baik aku beli G900 tu...RM700 different tu boleh beli camera canon Ixus 8 mp tu....tapi teringiiiiinnn nak pakai product apple...

Huhu nafsu nafsu...on samsung aku ni pulak, macam tau jek nak ditamatkan perkhidmatan sebab adam beling semalam terus jek kat screen dia ada dot ijau....Last-last maunya aku ni tak beli apa-apa fon kot, sebab macam sayang je nak bagi segedebuk duit kat seller tu....

1 comment:

nang said...

mazz, kalau nak survey psl hp, skrg kat sacc mall tu ada hp fair. up to 70%