Friday, July 18, 2008

Mood Ari nih..

Currently mood aku ialah : arrkkk rasa nak kencing sangat-sangat...

Ok dah k dah, aku lari gi toilet sebab rasa bladder nak blow dah....tadi ada kelas ganti, aku dah cover satu topic...yahooo...

Student ok la, loyer buruk lagi tu...aku layankan aje sebab tau bosan kalo strict sangat pun...

Baru je 5 hari kat sini tapi ada perasaan menyampah sedikit kat clerk-clerk department nih. Lecturer-lecturer semua okeh...best & helpful sungguh..Kitorang (FYI aku dok tiga orang sebilik kat bilik Ketua Program Diploma) and bilik ni cermin clear besar gila makes me feel like dok dalam akuarium...wahahhahaha...so apa benda yang kitorang buat diperhatikan. Aku sedar kitorang menumpang je kat bilik ni sebab bilik betul tak ada lagi pun...tapi tak yah la nak inspector gadget kitorang ada duplicate kunci ke hapa pe..tak yah la nak bagitau harta kat dalam tu milik fakulti, nenek aku pun tau kalo dah label barang-barang tu besar letak sticker FSPU UITM..apa la...aku bawak laptop sendiri tau tak de guna barang dorang pun...takut sangat...pastu paling menyampah bila cakap tak pandang muka aku, buat-buat macam buat keje lain, then cakap sambil buat muka yang tak best...pastu yang tegur tu siapa tau..."TECHNICIAN"..apa barang....benci aku!

2 comments:

halen said...

hehehe.. biasa la klu masuk tempat baru ni. diaorg buat kita ni mcm bdk tadika plak mcm la kita tak reti nak baca tak reti nak pikir itu bilik air itu harta awam. kadang2 menyampah pun ader hahaha..

mazzuana said...

serius nyampah giler...sib baik la takleh buat kaco ngan kerani2 kat sini sebab nanti ngan dia gak kita nak mintak tolong...