Thursday, July 24, 2008

Feast Your Eyes

These are Adam's latest pictures taken at National Mosque and Islamic Museum area. Actually we're planning to go to Landscape Festival since photo shoot with Kak Zubye been postponed (huh againnnn!) due to heavy rain. So, the festival took place at Lake Garden. Massive traffic jam i told you. People park their car up to Tugu Negara, and the queue was loooonnnggggg....That's why we decided to park our car down the hill at masjid negara. There were shuttle buses provide by the organizer to bring you up to the main entrance of the festival.

Unfortunately, after waiting about half an hour and adam started his tantrum, we decided to make a move. So, tak jadila nak jamu mata dengan beautiful landscapes..maybe weekend ni nak pegi...

Hensem tak saya????


Ni gambo dua ke tiga minggu lepas..pipi dia labuh kan?


Ha ni ada satu lagi citer, if on Monday he grabbed the bird eyes chili, yesterday he stumbled on the stairs and had bruises on his lips..luckily tak de pape, tapi tebal ala-ala anita sarawak la upper lip dia..

Yang kelakarnya menurut babah dia, masa jatuh tu dia nangis kuat betul, pastu ada segerombolan awek-awek lalu nak gi keje, terus dia diam, pandang sampai lenyap dari pandangan la awek-awek tu, then he started to cry again...hahahha tapi tu la satu benda yang aku notice pasal adam dari dulu zaman da baby-baby nih...kalau pandang pempuan pandang tak lepas la orang kata....ni mesti ikut babah, kalau ikut mama, pemalu...hahahahhahaha

3 comments:

Sue said...

mazz..ensem adam pakai baju kaler merah! pasni beli byk2 baju kaler merah ok,..hehe..

aku pun cam nk g la LAMAN tu..

noniey alias said...

mazz..betul ke mama adam ni pemalu? hehehe.. bahaya ni mazz. adam dah macam sin chan ni. hehe. jangan sampai dia selak skirt2 makcik2 dah le nanti..hehe

mazzuana said...

sue, baju adam memang banyak kaler merah, sebab aku suka merah...macam ceria jek kalo pakai kaler tu..moh la pegi tengok laman tu..macam best jek

noniey, selak kain orang lain belom lagi, kain aku selalu la dia selak, kalo pakai baju kelawar tu dia memang boleh masuk ikut bawah kain ko tau..aku peminat sin chan masa preggy, maybe kenan perangai sin chan la kot adam ni...