Thursday, March 25, 2010

Unexpected Discovery

I went out for lunch just now. Walk along the corridor in front of my room.Ada a few junction box untuk telecommunication wiring kat lantai, and cover dia memang banyak yang dah terbukak. Aku pun jalan la, sekali my lunchmate tarik aku tunjuk bawah. Wahhhhhhhh...memeranjatkan...aku jumpa apa tau???

Panty liner...panty liner okeh. malas la pulak aku nak tenung dah pakai ke blom, tapi memang terlentang elok je dalam box tu. Kitorang patah balik, suruh sorang lagi roommate amek plastik and buang.

Giler la, persoalannya :

- Cemana boleh tercicir dalam box tu, pastu dah terbukak pulak tu. Bukannya dalam plastik cantik berbalut lagi

- Adakah tercicir ketika pemakainya sedang berjalan.

-Aku expect kalau tercicir mesti pemakainya itu seorang yang kurus kering di mana peha orang itu tidak bergesel. Kalau bergesel dah tentu panty liner tu dok dendiam or terselit kat peha..(okeh sila imagine..)

-Lagi satu assumption keji ialah, si pemakai memakai spender besar lagi longgar....hahahhah sebab tu senang je tercicir..

Giler tak?

4 comments:

kirana said...

ahahah gelinya :P

Sue said...

ahahaha tegelak2 aku baca ko nye assumption. Paling tak tahan yg no.4 tu. wakaakaka...

Sue said...

eh bukan no.4 tapi no.3

eZa said...

HAHAHAHA! adoi lah!