Monday, March 29, 2010

Kenapa ek?

Nak kata cuti sekolah...tak

Nak kata cuti ujung minggu yang panjang...pun tak..

Abih tu???

Kenapa kat Cameron Highland tu ramai beno orang sampai nak parking pun ada la dalam 1km kena jalan kaki...gilo apo?

Aku rasa la kan....sebab kat area landai or bawah2 ni panas kot, tu yang semua ligat carik tempat tinggi boleh feeling-feeling Salem Cool Planet..feeling autumn arah ke winter...

Apa ingat Cameron Highlands tu sejuk ke?

Tak de maknanya...nak gelak la jugak tengok ada adults yang bersweater and bershawl bagai (anak haku pun bersweater gak, but exception to kids)....tak sejuk pun (memang la tak sejuk, badan tu lemak tepu banyak!)...biasa-biasa saja...tapi dulu masa gi Cameron tahun 2004 kot, sejuk je rasanya...sekarang tak lagi. Dengan jalan yang makin kecik je, pastu ngan jeep-jeep bawak sayur makin banyak...jalan jem kat tourist attraction spots..huh sabar je la

1 comment:

kirana said...

mmg tak sejuk ponnnn
aircond keta kena on gak..kot la naik tmpat sejuk leh bukak tingkap amik angin sejuk...ermmm tak de maknanya