Friday, February 19, 2010

Sungguh B-E-N-G-O-N-G

Semalam kan aku gi tengok citer wolfman kat GSC Times Square...

Citer tu so and so je la, tak tengok pun takde apa yang nak dikesalkan..ramai giler orang beratur melingkar-lingkar..aku dah reserve online so terus je pegi kat booth reservation, sekarang memang kena isi log book ek kalo amek reservation ticket? Owh sungguh ketinggalan zaman betul la aku ni..

Dah start wayang rupanya citer tu citer seram la..bukan seram apa, tapi dark story la..banyak terperanjat-terperanjat.

Sekali ada la satu adegan tu, aku ni kan memang penakut, laki aku dah dok diam menghayati citer la konon, sekali tu tetiba muncul kuku panjang wolfman tu cekau belakang orang..terperanjat beruk aku..slapstic action terus tekup muka..sekali tu...
adoiiii aku ter-TAMPAR muka sendiri..adoiiii la sakit pipi ngan mata aku sebelah..

Aku adoi adoi laki aku dok gelak giler..hampeh! Aku rasa sungguh bengong di kala itu!!!

2 comments:

atoyis said...

salam,

saya tgh bloghopping terjumpa entry pasal Bandung..ingat nk kesana tahun ni..nk tanya pasal budget semua..akak ke sana guna travel agency atau pergi sendiri??ader fb atau ym? klu rajin add saya yer ssuliana@yahoo.com byk soalan nk tanya ni ;)

Siti Nur Aimi Shahbudin said...

hahahhahaha, puan, u are so funny! ehehhee..