Wednesday, February 24, 2010

Bangga Seh...

Sangat bangga bil artwork anak kesayangan aku terpampang kat notice board sekolah...even budak lain sekelas dia pun ada gak, tapi sikit sebanyak memang bangga gak la. Kat rumah kalau nak suruh buat colouring punyalah susah dia nak buat, bukan mewarna tapi more to menconteng...sikit je dia dah mintak kertas lain..

Tapi takpe, slowly ye adam..nanti lama-lama adam pandai la kan?????


Owh i love you very much baby!

3 comments:

yulie elveera said...

klau aku bangga smpai nangis kot? hehe.. c'grates adam!

noniey said...

huish confirm ah bangga.. bukan senang tuh.. kalau cikgu tampal habis sume satu kelas pun, aku tetap bangga..

Siti Mazzuana said...

aku kan yulie..macam terkedu tgk ada kertas nama adam kat situ..

noniey - memang pun semua banyak yang cikgu tampal..tapi tak kira nak bangga gak...