Wednesday, May 21, 2008

Mind Blocked!

Aku tak tau la hari ni sebab terlalu banyak keje yang aku siapkan (wink! wink! :P)or penat pikir benda remeh temeh?

Hari ni dirasakan terlalu laaaaaaa bosannya eventhough banyak gilest babeng keje...aku carik fail dekat sejam tak jumpa-jumpa. Alih-alih lepas lunch baru teringat sub-kon tu dulu nama lain so tagging fail pun lain la....apa da...I am kinda pelupa lepas beranak and jadik mama ni or aku banyak termakan/terminum semut?

Tensi melanda bila pikir kakak aku dapat another job offer from semi-government organization while she is happily working with another great international company. My brother also got another offer as Oil & Gas Engineer at Foxborough Oil...arrrgggggg why am i still here working in the same company for 5 years + 2 months???? WHY????

Ia menambah ketensionan aku...

3 comments:

IKA said...

CARI LER KEJE LAIN...

isz_3707 said...

xpe..i tau nasib u akan berubah dalam few weeks ni (u know what i mean..hee)..i da telek bola kristal..muaaahahahah...

i doakan u tau..sebagai balasan sila doakan i plak (bley x doa pun mintak balasan?..ada aku kene ban ni kang) ;)

mazz said...

ika: carik keje lain sudah....interview pun sudah...result je yang blom..i hate waiting!

iszan: u telek bola kristal??? wahahhah i like...balasannya akan diberi kemudiannn....