Wednesday, January 2, 2008

Happy New Year....

Happy New Year Everyone....

Tahun baru ni semua orang cerita pasal their new resolution(s)...so am i...Azam aku tahun baru ni...cewaahhhh..

1. Nak kurangkan berat badan ke 60kg<--ni berat masa aku jadik pengantin dolu-dolu...
2. Bukan takat nak kurangkan, tapi nak maintain...
3. Less finance burden (dalam erti kata lain nak kurangkan utang..)
4. Carik keje lain (tak nak keje sini lagi, gred besar,gaji tak ikut gred ponnn!)
5. Stay bertiga sefamily...:P
6. Merancakkan bisnes aku, carik downline banyak-banyak...
7. Nak simpan duit manyak-manyak

Setakat ni tu je la...azam tak leh banyak-banyak, nanti tak tercapai..kalau dah capai 1 thn only aku gantikan azam yang lain yang mmg dah ada inside my brain nih...

4 comments:

Mama Aisyah said...

weh..buka ko memang dah dok bertiga sefamily ker??

mazzuana said...

hehehe i mean nak stay bertiga je...tak mo beranak lagi la senang cerita....ahahahhahahha

yurn said...

mazz meh email add.. nak anta resepi pai epal itu..

Mama Aisyah said...

hehe, olaidat kalu, tapi dah ada baby boy, kene laks merasa baby girl, tak gitu..hehe, takde la, melawak ajer, jangan mare..