Monday, January 7, 2008

Hari yang ntah hapa-hapa

Hari ni aku rasa cam ntah hapa-hapa yang aku buat...pagi tadi ala-ala bz, ingatkan sampai ke petang...hinssss...

So, aku buat apa hari ni...aku meng"update" payment & claim sub-kon yang dah nak berabuk atas meja ni. sian diorang tak dapat payment dekat 2 bulan dahhh...pastu melayan request2 sub-kon yang ntah hapa-hapa diorang mintak..

Yang lainnyer aku layan baca Confession of Shopaholic & layan YM ngan Mai...


Heheheheh....tak best kan hari aku hari ni???? Apa la nak jadi...

4 comments:

Mama Aisyah said...

mazz..ko pun layan gak Sophie Kinsella..hihi. best tau, aku dah khatam dah sumer shopaholic series tuh, tengah tunggu shopaholic and baby laks...hihi... (aku pun tak paham camner aku leh terlayan tahap gaban citer tuh...)-- walaupun aku bukannya seorang yang shopoholic...kuikuikui, geli tak statement itew..

mazzuana said...

aku mmg shopaholic, so mmg kena layan, kengkadang sama jer rasa cam Becky tu..shopaholic & baby tu dah lama kuar la...ada jek kat Borders tapi aku kena ikut turutan baca..ehehhe around RM65 buku tu..

Mama Aisyah said...

hehehe, buku yang lain tuh aku dapat sume masa discount..tuh yang aku tunggu ajer la..huhu..aku tengok website dia kuar december lepas, jadik harus aku bersabar tunggu dapat harga murah sket..hihi

okinokiyo said...

mazz, aku punya shopaholic & bby tu aku beli time dekat2 nak beranak.nasizb baik dah baca.kalaux mmg la xsmpt nak baca lgsg.hehe