Thursday, April 10, 2008

Been Tagged by Puan Iszan....

My Top 5 Hotties....Ready????

1st : Eric Mabius a.k.a Daniel Meade
This hot guy from Ugly Betty...aku bisa gilak nonton cowok ganteng ni...laki aku pun heran aku sengih sorang-sorang bila tgk jejaka tampan nih...encem kan?


2nd : David Caruso a.k.a Horatio Caine
The Coolest Police I've ever met! Cool giler bila dia cakap...tapi perasan tak?? bila dia nak cakap je mesti position dia menyenget? pastu mesti cakap tak pandang mata....


3rd : Noah Wyle a.k.a John Carter
Dia ni la penyebab aku suka tgk ER beside the ever handsome & cool George Clooney...


4th : Brad Pitt
Sukaaaaaa sangat tengok dia ni, lelagi la sebab dia so family man type of person..aku suka dia ngan angelina jolie...sherashi jek...


5th : George Clooney
Yang ni memang aku suka dari dulu, kini dan selamanya....


Itu lah aje my top 5 hotties, tapi kalo tanya 7 hotties, yang no 6 and 7 tu yang ni....

1 comment:

okinokiyo said...

eii aku paling geli dgn horatio la.asal nak ckp sure nak pakai spek..tah apa2..giler bengong hahaha..hehe ;p