Tuesday, March 18, 2008

hAPPY bIRTHDAY to ME.......

Today is my birthday.....huhuhuhuh.....syukur alhamdulillah..ha??? yang ke berapa??? Dengan senang hatinyer aku bagitau...yang ke 28...matang diluar but still muda-mudi di dalam....remaja di lewat senja gitu!

So, today..starts my day happily coz i'm on air this morning....hhahahhah thru pagi di era bersama nana, kieran & adi....topik pagi ni ialah pasal mulut orang....aku cakap pasal mulut orang i was being promoted last septemmber...hahahhahah....masuk je opis kengkawan aku sibuk tanya akukah pemanggil itewww?????? hehehehhehe...nasib baik bos dah sampai opis, kalo tak dia dengar sekali...ingatkan orang tak cam la suara aku..sekali "audiogenik" la pulak(kalo foto-->fotogenik....ntah apa-apa jek..

So hadiah besdei from my hubby ialah kasut hush puppies sebab replace kasut sembonia ku yang berusia 3 tahun itu....pastu dia nak belanja makan malam ni...pastu weekend gi hi tea kat concorde hotel kl...kengkawan opis nyer collection aku beli buku Shopaholic..semua series...baru beli 3 so nak gi beli lagi 2...plus Undomestic Goddess...nyeh nyeh nyeh...bestnyer bestnyer....thanks to all my fren who contribute to the prezzie...

Adam pun dah ok bila Wan jaga dia, so tak yah la aku susah hati dah...just tomorrow aku hantar gi umah mak aku balik sebab nak tido sana esok...sampai ujung mggu...boleh la atok and nenek lepaskan rindu pada Adam....GTG Bos panggil da....

2 comments:

yurn said...

mazz.. happy besday yang ke 28 tawun :P moga panjang umur & murah rezki slalu...

OLED said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the OLED, I hope you enjoy. The address is http://oled-brasil.blogspot.com. A hug.