Thursday, January 21, 2010

Perlukah ini? or am i too late?

MAGIC ENGLISH

Since my son sekarang vocab dia bolehla...sebab with me he speaks english most of the time, he can understand and reply in english vey well...with his babah, he will speaks in bahasa melayu...kengkadang he can rojak the language by himself too...huhuhuuh

tapi aku tengok sana sini orang dok bagi anak tengok dvd magic english ni macam terpanggil-panggil pulak nak introduce it to my son..or is it too late for me to do so?

3 comments:

yulies said...

cd apa ni? aku lagi tak tau.. haha
anak aku follow #613 & dora & hi-5 & strawberry shortcake & barney & youtube. tu je kamus wat masa ni.
eh nnti ko tunjukkla. hehe

Siti Mazzuana said...

yulie, mahal gilos ko Magic English tu...aku rasa sama je kalau follow channel disney tu...so cancel...i can get so many things for adam with that RM2K++ tu...

Sue said...

grolier last time aku beli utk damia tu belum ada magic english. sume bukuuuuuuu je. tapi now bila ada magic english ni rasa cam bestt. tapi gile ko? buku yg dulu beli pon tak khatam lg.