Thursday, January 7, 2010

M...M...go away!

Apa itu M? M.A.L.A.S

Memang macam malas je semenjak dua menjak ni....lagi bila adam dah start sekolah, penat semacam sebab bangun mmg pagi giler...kul 4 ke 4.30...pastu dah start buat macam2...even baju semua dah gosok secara pukal on Sunday...pastu petang penat sebab nak kena layan dia nangis protest pagi kena tinggal kat sekolah...duit macam air sebab kena bribe beli jajan...i know i know..it'll spoil him but it's the only way untuk bagi dia spirit untuk gi skolah next day...

Hope this will end soon!

4 comments:

kirana said...

sabau2 mazz..aku ig tkau plg awal bgn..rupanya ko lagik awal hehe
aku bgn 530 pagi..tu pon aku bangga konon2 pengorbanan ibu bangun masak utk anak haha

Siti Mazzuana said...

hahahas...tp hr ni aku bgn lmbt..mlm td adam tido kul 12.30...huhuhuhu

yulie elveera said...

430?? ko bior betul. aku bgn kol 630 pun rasa dh pening2 sebab everyday tido kol 12mlm.sbb ever ... tapi betul la, kene belajar bangun awal la..

Siti Mazzuana said...

mmg awal la aku bangun sebab aku tido pun awal gak...dalam kul 10 camtu...melainkan ada citer best baru aku tido lambat...sebab tu boleh bangun awal...