Tuesday, July 24, 2007

Pakaian Dalam Pembentukan Kontur Badan Berteknologi FIR (Far Infrared Rays)-Premium Beautiful


Beautiful @ Premium Beautiful

Pencetus Revolusi Pakaian Dalam Pembentukan Kontur Badan Berteknologi Tinggi untuk KECANTIKAN, KESIHATAN & KEYAKINAN

Sesuai dipakai sepanjang hari kerana kehalusan kelembutan dan keselesaan pada kulit

Keistimewaan FIR
1. Memperbetulkan aliran darah dalam tubuh
2. Meningkatkan kadar metabolisma

3. memperbetulkan dan memulihkan sistem pernafasan

4. Mengelakkan pertumbuhan bakteria

5. Mengeluarkan peluh asid

6. Menggalakkan tumbesaran lebih teratur

7. Mengekalkan kesegaran badan

8. Mengurangkan kandungan asid dalam darah

9. Tidur lebih selesa & nyenyak

10. Menghilangkan bau badan

11. Menghilangkan kulat dan fungus

12. Membersihkan udara dalam badan

13. Menghalang pembiakan KANSER dalam badan

14. Membetulkan sistem urat saraf dalam badan secara automatik


I've tried this corset for 2 weeks...rasa badan lebih ringan and before this aku ada masalah sakit tulang belakang and it getting worse bila aku pregnant sebab kandungan besar...lepas bersalin memang tak boleh baring...sakit sangat belakang tu rasa cucuk-cucuk, but after pakai corset ni dh tak de masalah lagi..and the happiest thing is berat turun...body pun ada shape balik..perut yang sedikit ke depan lepas bersalin ni pun semakin kecut...betul...tak tipu...

Kalau ada sesapa yang berminat nak tau lebih lanjut pasal corset Premium Beautiful ni (ada sijil SUPERBRAND tau!) or nak tau peluang business ni, do
drop a comment or email me at mazzuana@hcme.com.my

Business ni kencang woo...dengan business ni jugak income aku semakin baik & dapat gi bercuti ke luar negara PERCUMA beb!

1 comment:

farashazlina said...

berminat tapi mahal kan PB ni?boleh ke bayar secara ansur kira hutang la..heheheh

pls email me:fara_seowon@yahoo.com