Friday, July 23, 2010

Mau pegi berjalan-jalan holiday esok...yeay

Esok nak gi jenjalan kat melaka...my family sahaja

Tak lama pun, 2h 1M je..jadi la..bawak anak bujang yang kemaruk nak dok hotel tu..

Plan nak pegi makan ikan and seafood kat Medan Ikan Bakar Umbai..aku ni tang umbai tu mmg blur sikit la jalan nak gi sana tu...tapi takpe mari kita google map..

Harap-harap tak sesat..heheheh

2 comments:

kirana said...

pegi la wonderland melaka..mcm best jer tgk..aku tak pegi lagik...tak tau nk gi test bila

mazzuana said...

owh ha ah ek...lupa plak tarikan baru melaka tu..