Thursday, July 22, 2010

It's pay day

Yeeehaaaa!

harini gaji...yariba yariba..

tapi takleh nak spent melampau pun sebab nak save duit untuk ke Bandung nanti..gi sana tak bawak banyak..1K sahaja..takleh bebanyak nanti aku spent macam orang gila..nak borong kain je untuk bekalan tahun sampai tahun depan.

harini kepala sudah ok and i am feeling better now. maybe sebab semalam aku tido awal waktu buletin utama masih bersiaran lagi...

so, i am happy today and sekarang nak teman my fren sakit gigi nak gi klinik...

3 comments:

kirana said...

awalnya gajiiiiiiiiiii

aku lagik 3 hari hihi
selamaaat dapat lambat

mazzuana said...

hhuhuhu time awal best la, time raya nanti aku sengsara la sebab gaji awal september pastu akhir oktober...

Anonymous said...

Hi all. How are you?