Tuesday, October 26, 2010

Finally

Dapur aku dah ada kitchen cabinet! Yeeeehaaaaa...

Alal setakat kitchen cabinet pun nak kecoh...yer harus kecoh sebab bg sesapa yang penah datang umah aku, dapur aku tu adalah sangat impossible nak buat kitchen cabinet segala mak datuk..sebab bentuk square yang agak kecik jugak la (ke aku laki bini yang besar sangat???)

Even hanyalah top unit sebab base tak leh buat coz takde space yang mencukupi...almaklumla dapur masak aku besar bagak, peti ais pun besar dengan sinki lagi...huhuhuh maka impossible to have base unit.

Insya allah in 10 days dah boleh kemas barang2 masuk dalam kabinet. Takde la semak mata aku....tima kasih kepada en rais kerana men'sponsor' projek kitchen cabinet ini. Sekian terima kasih

4 comments:

i.s.z.a.n said...

ala taruk la gambar buat ilham heeeeee

ana-kirana said...

letak gambar la wehhh

~Zila Zul~ said...

gambar mana? gamba? hehe

mazzuana said...

Mana ada gambar lagi skrg ni kekawan..setakat gambar dapur aku yang berkerak lagi berselerak tu tk yah le..hehehhehe sabar naaaaaa dah siap aku tepek.